Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grilyje kepti agurkai

Ar teko kada nors ragauti agurkų sriubos? O grilyje keptų agurkų? Kviečiame sulaužyti stereotipus ir būtinai išmėginti šį patiekalą!
Ant grotelių kepti agurkai
Ant grotelių kepti agurkai / Vida Press nuotr.

Reikės:

  • 5 didesnių agurkų,
  • 0,3 puodelio raudonojo vyno acto,
  • 0,3 puodelio alyvuogių aliejaus,
  • 2 valg. š. traiškytų česnakų,
  • 1 žiupsnelio druskos.

KAIP GAMINTI

1. Supjaustykite agurkus išilgai maždaug 5 mm storio juostelėmis. Atskirame dubenėlyje išmaišykite actą, alyvuogių aliejų, česnaką ir druską, įdėkite agurkus ir palikite marinuotis 10 – 15 minučių.

2. Pasimarinavusius agurkus dėkite ant vidutinio kaitrumo griliaus. Kepkite apie 10 minučių ir ragaukite.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?