Grilyje kepti sūriu įdaryti grybukai

Ką smagaus kepsite grilyje šį savaitgalį? Siūlome išmėginti sūriu įdarytus pievagrybius - skanumėlis neišpasakytas. Savo receptu dalinasi šefas Reinis.
Grilyje kepti sūriu įdaryti grybukai
Grilyje kepti sūriu įdaryti grybukai / 15min nuotr.

Reikės:

  • 500 g pievagrybių,
  • 2 česnako skiltelių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio rozmarino,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • 20 g mocarelos,
  • saujelės svogūnų laiškų.

Kaip gaminti įdarytus grybukus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Neišpasakytas skanumėlis: grilyje kepti sūriu įdaryti grybukai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis