Grilyje keptos vištienos šlaunelės

Vištiena - universalus produktas, kurį dažniausiai mėgsta visi. Tad jei laukiate svečių, tikrai neprašausite pro šalį, užmarinavę vištienos šlaunelių.
Vištienos šlaunelės
Vištienos šlaunelės / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 kg vištienos šlaunelių,
  • saujelės raudonėlio,
  • žiupsnelio maltos aitriosios paprikos,
  • žiupsnelio malto kumino,
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus,
  • pusės citrinos,
  • druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Vištienos šlauneles gerai nuplaukite ir įtrinkite visais nurodytais prieskoniais. Palikite pasimarinuoti bent valandai.

Pasimarinavusias šlauneles suvyniokite į foliją ir kepkite gerai įkaitintame grilyje maždaug pusvalandį. Jeigu norite apskrudusios vištienos, išėmę iš folijos dar truputį pakepkite ant grotelių. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų