Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

„Guacamole“ su pupelėmis ant kukurūzų traškučių

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
„Guacamole“ su pupelėmis ant kukurūzų traškučių
„Guacamole“ su pupelėmis ant kukurūzų traškučių / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 10 porcijos

Kalorijos: 130 kcal

Paruošimo laikas: 15 min.

Ingredientai:

  • Vapeur garuose ruoštos raudonosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Avokadas – 4 vnt.
  • Česnakai – 4 skiltelės
  • Citrina – 1 vnt.
  • Čili pipirai – 2 vnt.
  • Alyvuogių aliejus – 4 šaukštai
  • Kukurūzų traškučiai – 16 vnt.
  • Rukola – 50 g
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Avokadus perpjauname, išimame kauliukus, šaukštu išskobiame minkštimą.
  2. Vieną čili pipirą supjaustome išilgai, pašaliname sėklas.
  3. Trintuvu sutriname pusę skardinės pupelių, avokadų minkštimą, alyvuogių aliejų, druską, čili bei kitus pipirus ir citrinos sultis iki vienalytės masės.
  4. Šaukštu išdėliojame paruoštą masę ant kukurūzų traškučių. Papuošimui ant viršaus uždedame likusias pupeles, plonai supjaustytas čili pipiro riekeles ir rukolos lapelius.

Rekomendacijos:

Norint, kad avokado minkštimas nepatamsėtų, jį reikia sumaišyti su nedideliu kiekiu citrinos sulčių arba citrinos rūgštimi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos