Gurmanu gali būti kiekvienas be jokio vargo: šviežiai kepta antis prašosi ant stalo

Ilgi rudens vakarai – puikus metas ilgiau pabūti prie stalo su savo šeima ar draugais. O kad bendravimas būtų kokybiškesnis ir daugiau laiko liktų prasmingiems pokalbiams, turime puikią naujieną – jums nebereikės gaišti virtuvėje ir šokinėti aplink viryklę. Šviežiai iškeptos kvepiančios antys jūsų vėl laukia prekybos centruose „Norfa“ – tereikia užsukti ir pasiimti!
Kepta antis
Kepta antis / 123RF.com nuotr.

„Labai džiaugiamės šiemet vėl galėdami pirkėjams pasiūlyti šį išskirtinį produktą. Praėjusiais metais pradėję prekiauti šviežiai keptomis antimis pamatėme, kad šis pasiūlymas labai pasiteisino, tad šiemet norime pardavimus padvigubinti“, – sakė prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius.

„Norfa“ savo pirkėjams siūlo išskirtinės kokybės vengriškas antis, kurios pasižymi ypač sultinga mėsa. Paukščiams marinuoti naudojami vengriški prieskoniai bei kvapnus medaus ir imbiero marinatas. Norintys išmėginti savo kulinarinius sugebėjimus, antį galės išsikepti ir patys, kadangi pirkėjams siūlomos ir marinuoti paukščiai.

D.Bartošiaus teigimu, pernai kalėdiniu laikotarpiu buvo parduota apie 30 tonų šaldytos anties, apie 24 tonas marinuotų ančių ir 16 tonų keptų ančių.

„Dėl stabiliai augančių pardavimų nutarėme neekspermentuoti su anties marinatais ir pasilikti prie medaus – imbiero marinato, šiek tiek pakoregavus jo sudedamąsias dalis, kad keptos anties skonis atsiskleistų dar labiau“, – sakė vyr. mėsininkas, kviesdamas paįvairinti savo meniu ir paskanauti gurmaniškos paukštienos.

VIDEO: Taupantiems laiką – išskirtinis „Norfos“ pasiūlymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis