Įdaryta vištienos filė
„Maxima“ pranešime žiniasklaidai dalinasi nesudėtingu patiekalu, kuris puikiai tinkantis ir pietums, ir vakarienei. Jam paruošti reikės:
- 2 vnt. šviežios viščiukų broilerių filė;
- 210 g mėgstamo sūrio;
- 3 v. š. miltų;
- 1 saldžios raudonosios paprikos;
- 2 kiaušinių;
- 4–5 v. š. maltų džiūvėsėlių;
- 2 skilt. česnako;
- druskos, pipirų (pagal skonį).
Gaminimas:
Pasiruoškite įdarą: sutarkuokite mėgstamą sūrį ir trečdalį jo sumaišykite su susmulkinta raudonąja paprika bei smulkintu česnaku. Vieną broilerių filė šoną įpjaukite, padarykite kišenėlę ir į jos vidų sudėkite pasigamintą įdarą.
Tuomet krūtinėles iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir pakepkite keptuvėje, kol abi pusės šiek tiek apskrus. Taip paruoštas krūtinėles sudėkite į gilesnį kepimo indą, ant viršaus užberkite likusį tarkuotą sūrį ir apie 20 minučių kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!