DIENOS RECEPTAS
5-10 asmenų, pagaminsite per 30 min.
Produktai
200 g rūkytos šoninės ar vytinto kumpio, 10 didelių džiovintų slyvų
Kaip gaminti
1. Supjaustykite rūkytą šoninę kuo plonesniais griežinėliais, apvyniokite jais džiovintas slyvas ir persmeikite mediniu pagaliuku.
2. Jei slyvos kietokos, prieš tai bent valandą pamirkykite jas šiltame vandenyje, gerai nuvarvinkite.
3. Kepkite vėrinukus orkaitėje arba ant grotelių, kol šoninė gražiai apskrus.
4. Tiekite kaip užkandį prie vyno.
IŠBANDYKITE
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
Taip pat skaitykite:
Patiekalai šventiniam valgiaraščiui
Svečiams - pikantiški užkandžiai su sūriu
Kulinarijos pamokėlė: kepame bandeles
8 fantastiško skonio užtepėlės