„Piemenėlio“ produkcija yra gaminama tik iš lietuviško pieno. Kai pradėjome dirbti, mes kitokio pieno nenaudojame, tik lietuvišką. Ragaudami „Piemenėlio“ produkciją, jūs įsivaizduokite, kad pienas atvažiuoja iš Suvalkijos, Žemaitijos, Aukštaitijos, Dzūkijos. Šiuose produktuose yra sudėta viskas, kas geriausia“, – su meile sako Laima Balionienė.
Alytaus pieninėje naudojama nauja moderni įranga leidžia užtikrinti aukščiausią gaminių kokybę, pagaminti produktus pagal tradicines receptūras. Kuo greičiau pienas perdirbamas, tuo kokybiškesnė produkcija.
Pasak „Norfos“ įmonių grupės savininko Dainiaus Dundulio, šiuo metu per dieną perdirbama apie 100-150 tonų žaliavinio pieno, priklausomai nuo to, ar gaminami fermentiniai sūriai, ar ne. Kiekiai po truputį didėja, nes vis daugiau pirkėjų pripažįsta kokybišką „Rivonos“ produkciją.
Nuo seno pamėgta „Piemenėlio“ linija nepamiršta vartotojų lūkesčių ir visą laiką gilinasi į naujus jų poreikius. Dar vasarą pristatytos naujienos tapo pripažintos ne tik tarp pirkėjų, bet ir jų vaikų. Pieninės technologas Linas Sieniutis pastebi, jog vis daugiau populiarumo sulaukia sveikesni, vitaminais ir mineralais praturtinti gaminiai.
„Pagrindinė šios vasaros naujiena – dviejų skonių išrūgų gėrimai. Tai morkų – obuolių ir vyšnių – vanilės skonio. Pirkėjai juos labai pamėgo, ypač vaikai. Tai labai skanus gaivinantis gėrimas. Šiuose gėrimuose yra gausu maisto medžiagų, taip pat įvairių mineralų ir vitaminų, todėl jie puikiai tinka atsigaivinimui ir kaip pakaitalas gaiviesiems gėrimams“, – vardija technologas.
L.Sieniutis pristato dar vieną neseniai pradėtą gaminti produktą – pieną be laktozės. Jis gamybos linijoje atsirado gavus signalą iš vartotojų, kad visuomenėje daugėja žmonių, netoleruojančių laktozės.
Pieno išrūgų gėrimas ir pienas be laktozės – ne vienintelės naujienos, kuriomis pirkėjus džiugina „Norfos” parduotuvės. Dar visai neseniai čia buvo pristatyta atnaujinta „Piemenėlio“ linija „Piemenėlio Excellence”, kurią išbandyti rekomenduoja ne tik patys gamintojai, bet ir virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas.
„Šie pieno produktai yra tikrai aukštos kokybės, todėl neslėpsiu, rasite ir mano ant veidą ant jų, kaip tikrai rekomenduotinų produktų“, – atvirai dalinasi D.Praspaliauskas.
„Norfos“ įmonių grupės savininkas Dainius Dundulis, nuolat investuojantis į gamybos modernizaciją ir didžiausią dėmesį skiriantis produkcijos kokybei, džiaugiasi šiuo įvertinimu ir nauja partneryste.
Kaip teigia pats virtuvės šefas – visi „Rivonoje“ gaminami produktai yra natūralus, kokybiški, pagaminti pagal tradicines receptūras, naudojant išskirtinius metodus. Technologas Linas Sieniutis išskiria ir specialiai „Piemenėlis Excellence“ linijai sukurtus ledus.
„Išskirtinės kokybės Deivydo Praspaliausko produktų liniją sudaro pagrindiniai mūsų pieno produktai, t.y. pienas, grietinėlė, varškė, jogurtai, sviestas. Taip pat naujausi produktai – tai trijų skonio ledai, pagaminti kartu su Deivydu Praspaliausku. Tai pistacijų ledai su sūdytos karamelės gabalėliais, vyšnių skonio ledai su vyšniniu glaistu ir šokolade glaistytais sičuano pipirais ir mangų skonio ledai su kokosų drožlėmis, sausainukais ir baltojo šokolado glaistu“, – naujoves pristato pieninės technologas.
„Piemenėlio Excellence“ produkcija D.Praspaliauskas teigia drąsiai vaišinantis ir svečius iš užsienio.
„Visi produktai tikrai labai panašūs į tuos, kuriuos galima gauti iš super garsių pasaulyje žinomų prekės ženklų. Siūlau paragauti, tada suprasite, ką turiu omenyje. Tikrai džiaugiuosi, kad buvo galimybė „Rivonos“ fabrike padirbėti naujų ledų kūrybos procese ir kviečiu visus išragauti tris naujus skonius, kuriuos rasite didžiosiose „Norfos“ parduotuvėse“.