Išbandžiusieji šį metodą vardija kelis jo privalumus. Visų pirma, tai greitis – užtruksite tikrai neilgai. Antra, visas patiekalas paruošiamas viename inde – jokio ilgo tvarkymosi pavalgius. Dar vienas momentas – taip ruošiant žuvį namuose (beveik) nesijaučia specifinio jos kvapo, juk jis ne visus žavi. Pagaliau, patiekalas labai lengvai pasiduoda interpretacijoms, priklausomai, kokios žuvies ir daržovių turite.
2022 09 21
Išbandę šį prancūzišką žuvies ruošimo būdą, prie kitų galite ir negrįžti
Valgyti žuvį sveika ir skanu, o jos pasirinkimu, jei radote patikimą vietą, kur įsigyti, taip pat nebegalime skųstis. Bėda tik ta, jog žuvį ne visada tinkamai ruošiame, dažna klaida – ją perkepame. Galbūt metas išbandyti prancūzišką žuvies ruošimo techniką, pavadintą „à la nage“? Tai lyg ir tarpinis variantas tarp virimo skystyje ir garuose. Procesą paaiškinsime detaliau, o kol kas svarbu paminėti, jog tokiu būdu žuvį labai skanu ruošti sezoninių daržovių kompanijoje. Sunku įsivaizduoti tam geresnį laiką nei dabar!
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą