Prisipažinsiu, jog iki šiol į tokią galimybę žiūrėjau gana skeptiškai. Kasdienį maistą kuo puikiausiai gaminu ir be jokių virtualių pamokų, o fine dining patirtis man pirmiausiai siejasi su restoranais ir gyvu buvimu juose. Ką jau kalbėti apie tai, kad ne vienas virtuvės šefas yra prisipažinęs, jog ir pats ne itin tiki tokių vakarienių formatu...
Tačiau šiais metais šis skepsis gerokai priblėso. O gal tiesiog tinkamu laiku šmėkštelėjo pasiūlymas, kuris sudomino. Tad pirmąsyk išbandžiau braziliškos vakarienės gaminimą virtualiai vadovaujant šefei.
Kiek tai kainavo? Kokius ingredientus gavau ir ką gaminau? Ar nebuvo sunku vienu metu klausytis instrukcijų ir ruošti patiekalus? Ar maisto užteko? Pagaliau, ir gal net svarbiausia – ar skanu? Apie viską nuo pradžių.