Ingredientai:
padažui:
- 6 valg. šaukšt. majonezo;
- 1 arbat. šaukšt. garstyčių;
- 2 ančiuviai;
- 3 valg. šaukšt. tarkuoto parmezano sūrio;
- 1 valg. šaukšt. citrinų sulčių;
- 2 česnako skiltelės.
salotoms:
- 1 nedidelė romaninės salotos gūžė;
- keli vyšniniai pomidoriukai;
- 3 valg. šaukšt. tarkuoto parmezano sūrio;
- 180 g vištienos filė;
- druskos;
- pipirų;
- alyvuogių aliejaus (kepimui);
- duonos skrebučių.
Gaminimas:
1. Pirmiausiai gaminame padažą. Sudėkite visus padažo ingredientus į elektrinį maisto smulkintuvą ir viską sutrinkite iki glotnios masės.
2. Paruoškite laivelius atskyrę ir nuplovę salotos gūžės lapelius. Į juos sudėkite keptuvėje su druska ir pipirais keptą vištienos filė, pjaustytus vyšninius pomidoriukus, duonos skrebučius. Viską apibarstykite parmezano sūriu ir pagardinkite padažu.
Skanaus!
Su portalo 15min skaitytojais savo receptais dalinasi itsmevelina.com tinklaraščio kūrėja Evelina Švaikauskaitė. Šio tinklaraščio tikslas yra parodyti, kad mityboje svarbiausia atrasti įvairovę, reguliarumą ir balansą. Ir kad net sveikesnės maisto alternatyvos gali būti labai skanios.
Nuo šiol kas antrą savaitę ieškokite įvairių Evelinos receptų. Skaitykite ne tik tinklaraštį, bet ir sekite Eveliną instagrame: itsmevelina