Jums reikės:
250 g ilgų makaronų,
1 brokolinio kopūsto,
1 šaukšto aliejaus,
200 g sausai brandintos jautienos išpjovos,
2 česnako skiltelių,
150 g grybų (geriausia rudųjų pievagrybių),
žiupsnelio paprikos drožlių,
1/4 šaukštelio pipirų,
žiupsnelis druskos.
Kaip gaminti:
1. Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės.
2. Brokolinį kopūstą išskirstykite žiedynais ir apvirkite. Perliekite šaltu vandeniu.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintą jautieną. Dėkite išspaustus česnakus, griežinėliais pjaustytus grybus ir pakepinkite kelias minutes.
4. Sudėkite apvirtus makaronus, brokolio žiedynus, pagardiname drožlėmis, pipirais, druska ir dar patroškiname kelias minutes.