02 24

Jautienos didkepsnis: ar galėsite atsispirti?

Geriausia didkepsnius čirškinti grilyje lauke. Tačiau žiemą, jei turite galingą gartraukį ir galite atidaryti virtuvės langus, galite jų išsikepti ir namuose.
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • 500 g aukštos kokybės brandintos jautienos nugarinės,
  • pagal skonį rupios druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
  • 2 šaukštų alyvuogių ar kito mėgstamo aliejaus.

Kaip gaminti:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs