Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jautienos marinatas: skaniausia mėsytė

Skanus marinatas – pusė darbo, todėl kviečiame pamaloninti savo skonio receptorius!
Jautienos kepsniai
Jautienos kepsniai / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Pusės stiklinės aliejaus,

3 valg. š. balzaminio acto,

2–3 skiltelių česnako,

1 valg. š. kapotų rozmarinų,

žiupsnelio juodųjų pipirų,

pagal skonį druskos.

Kaip gaminti:

1. Pusę stiklinės aliejaus sumaišykite su 3 šaukštais balzaminio acto, išspauskite 2–3 skilteles česnako, įdėkite šaukštą kapotų rozmarinų ir žiupsnelį juodųjų pipirų, sudėkite mėsos gabalėlius ir prieš kepdami 6–12 val. palaikykite šaltai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas