„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Jautienos marinatas: skaniausia mėsytė

Skanus marinatas – pusė darbo, todėl kviečiame pamaloninti savo skonio receptorius!
Jautienos kepsniai
Jautienos kepsniai / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Pusės stiklinės aliejaus,

3 valg. š. balzaminio acto,

2–3 skiltelių česnako,

1 valg. š. kapotų rozmarinų,

žiupsnelio juodųjų pipirų,

pagal skonį druskos.

Kaip gaminti:

1. Pusę stiklinės aliejaus sumaišykite su 3 šaukštais balzaminio acto, išspauskite 2–3 skilteles česnako, įdėkite šaukštą kapotų rozmarinų ir žiupsnelį juodųjų pipirų, sudėkite mėsos gabalėlius ir prieš kepdami 6–12 val. palaikykite šaltai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“