06 28

Ką per karščius valgo pietų šalių gyventojai: išmėginkime ir mes

Kai svilina karštis, norisi gaivių patiekalų. Tai puiki proga išmėginti svečiose šalyse vasarą gaminamus tradicinius patiekalus, kurie vėsina.
Agurkų gaspačio
Agurkų gaspačio / Shutterstock nuotr.

Šiame straipsnyje užmesime akį į Turkijos, Graikijos, Bulgarijos, Ispanijos ir Italijos virtuves ir pamėginsime pasigaminti jų mėgstamų patiekalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis