1. Virtos daržovės (geriausia būtų įvairių kopūstų rūšių, cukinijų ir pupelių asorti).
2. Sušiai (tik nekeiskite jų europietiškais „patobulintais“ variantais su majonezu ir kitais riebiais komponentais).
KAIP IŠSIRINKTI SVEIKESNIUS SUŠIUS, SKAITYKITE ČIA.
3. Vištos krūtinėlė (be prieskonių ir garnyro).
4. Baklažanų tyrė (be duonos).
5. Konservuoti kukurūzai (ne daugiau kaip 2 vagl. š.).
6. Įvairios žalialapės salotos, tik, žinoma, be sūrio, skrudintų bandelių, riebių padažų. Jas galite gardinti šviežių citrinų sultimis, papildomai įdėti agurkų, pomidorų, šviežių cukinijų.
7. Obuoliai. Galite jų valgyti be jokios sąžinės graužaties.
PLAČIAU APIE OBUOLIŲ SAVYBES SKAITYKITE STRAIPSNYJE OBUOLIAI GYDO IR GRAŽINA.
Vertėtų įsidėmėti, kad svarbiausia vakarais nepiktnaudžiauti saldumynais, miltiniais patiekalais ir greitojo maisto „gėrybėmis“.