Kai norisi gaiviau – arbūzų salotos su feta

Arbūzas su išraiškingu fetos sūriu – klasika, kurią ypač pravartu prisiminti karščiausiomis vasaros dienomis. Tad kviečiam prie stalo!
Arbūzo salotos su feta
Arbūzo salotos su feta / Shutterstock nuotr.

2 porcijoms reikės:

  • 200 g arbūzo;
  • 50 g gražgarsčių;
  • 100 g fetos sūrio;
  • 1 mažo raudonojo svogūno;
  • 30 g juodųjų alyvuogių;
  • 2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 2 valg. šaukšt. balzaminio acto;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Arbūzo minkštimą ir fetą supjaustykite stambiais kubeliais. Pusžiedžiais susmulkinkite svogūną.

2. Visus susmulkintus produktus dėkite į dubenį, suberkite nusausintas alyvuoges ir nuplautas gražgarstes. Apšlakstykite balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis