Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Kai norisi gaiviau – arbūzų salotos su feta

Arbūzas su išraiškingu fetos sūriu – klasika, kurią ypač pravartu prisiminti karščiausiomis vasaros dienomis. Tad kviečiam prie stalo!
Arbūzo salotos su feta
Arbūzo salotos su feta / Shutterstock nuotr.

2 porcijoms reikės:

  • 200 g arbūzo;
  • 50 g gražgarsčių;
  • 100 g fetos sūrio;
  • 1 mažo raudonojo svogūno;
  • 30 g juodųjų alyvuogių;
  • 2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 2 valg. šaukšt. balzaminio acto;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Arbūzo minkštimą ir fetą supjaustykite stambiais kubeliais. Pusžiedžiais susmulkinkite svogūną.

2. Visus susmulkintus produktus dėkite į dubenį, suberkite nusausintas alyvuoges ir nuplautas gražgarstes. Apšlakstykite balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius