Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai užkandžio iškylai reikia greitai: dešrelės tešloje

Ką įsidėti į iškylos krepšį? Dešrelės tešloje nudžiugins kiekvieną iškylautoją, kaip ir netikėtą svečią. Tereikia turėti pieniškų dešrelių ir pakelį šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos.
Dešrelės tešloje
Dešrelės tešloje / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos,
  • 8 pieniškų dešrelių,
  • kelių valg. š. pomidorų padažo,
  • saujos sezamo sėklų apibarstymui,
  • kiaušinio tešlai aptepti.

Kaip gaminti

Tešlą atšildykite ir supjaustykite maždaug 5x5 cm dydžio kvadratėliais arba trikampėliais.

Tešlą aptepkite pomidorų padažu, dėkite po pusę dešrelės ir suvyniokite į ritinėlį.

Paruoštus suktinukus aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamo sėklomis ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 15 min., kol pakils ir gražiai apskrus.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?