Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai užkąsti reikia greitai: iškylautojų pica

Iškylose, ypač leidžiant laiką aktyviai, išalkstama greitai ir apetitas dažniausiai būna žvėriškas. Tokiais atvejais gelbsti greiti patiekalai. Laura ir Paulius vaikams tokiu atveju siūlo grilyje ar ant laužo žarijų išsikepti „picą“ – juk mažieji jas dievina. O kai išsikepi pats – dvigubai skaniau!
Iškylautojų pica
Iškylautojų pica / 123RF.com nuotr.

2 porcijoms reikės:

  • 1 batono,
  • pomidorų padažo,
  • 240 g mocarelos,
  • 200 g peperoni dešros,
  • saujos juodųjų alyvuogių,
  • 1/2 raudonojo svogūno,
  • 300 g vyšninių pomidoriukų,
  • 1 saldžiosios žaliosios paprikos,
  • žiupsnelio džiovintų paprikų dribsnių.

Gaminimas:

Batoną perpjaukite pusiau išilgai ir išskobkite minkštimą.

Į vidų įdėkite po kelis šaukštus padažo.

Suberkite susmulkintą peperoni dešrą, alyvuoges, svogūną, papriką, mocarelą ir apibarstykite paprikos dribsniais. Apdėliokite per pusę perpjautais vyšniniais pomidoriukais.

Suvyniokite „picą“ į foliją ir kepkite grilyje 10 -15 min.

Iškepusią išvyniokite, leiskite atvėsti ir skanaukite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais