2 porcijoms reikės:
- 1 batono,
- pomidorų padažo,
- 240 g mocarelos,
- 200 g peperoni dešros,
- saujos juodųjų alyvuogių,
- 1/2 raudonojo svogūno,
- 300 g vyšninių pomidoriukų,
- 1 saldžiosios žaliosios paprikos,
- žiupsnelio džiovintų paprikų dribsnių.
Gaminimas:
Batoną perpjaukite pusiau išilgai ir išskobkite minkštimą.
Į vidų įdėkite po kelis šaukštus padažo.
Suberkite susmulkintą peperoni dešrą, alyvuoges, svogūną, papriką, mocarelą ir apibarstykite paprikos dribsniais. Apdėliokite per pusę perpjautais vyšniniais pomidoriukais.
Suvyniokite „picą“ į foliją ir kepkite grilyje 10 -15 min.
Iškepusią išvyniokite, leiskite atvėsti ir skanaukite.