Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
12:18

Kaip be jų rudenį? Kepame bulvynius blynus ir gardiname česnaku

Bulviniai blynai – iš pažiūros paprastas ir visiems puikiai žinomas patiekalas. Vis tik yra kelios subtilybės, ką reikėtų žinoti juos ruošiant. Pirma, visada svajojame apie traškius blynelius, tačiau pavyksta ne visada, antra – dažnai galvojame, kaip gi juos pagardinti. Atrasti naujų ir įmantrių skonių. Vienas iš jų paprastas, bet veiksmingas – česnakas, tokį receptą siūlo tvnet.lv.
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas