Patarimai prieš pradedant:
- Šiam patiekalui reikia vištienos filė be odos ir kaulo. Galima naudoti vištų krūtinėles, tačiau pasirinkus vištų šlaunelių mėsą patiekalas bus gilesnio skonio;
- Mėsą vertėtų pamarinuoti iš vakaro, tačiau jei pamiršote, pakaks ir kelių valandų;
- Šiam patiekalui reikalingas prieskonių mišinys „Garam masala“. Neverta jo kuo nors keisti, nes jis vištienai suteikia autentišką skonį, kurio čia ir reikia. Šio mišinio nesunku įsigyti ne tik specializuotose, tačiau ir didesnėse masinėse parduotuvėse;
- Dar vienas specifiškesnis produktas – žuvų padažas „Fish sauce“, jis taip pat dažnas parduotuvių lentynose, tačiau iš bėdos galima jo ir nepilti. Tiesa, autentiškas skonis kiek nukentės;