Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kaitinantis užkandis: rūkytos krevetės su pankoliais ir čoriso dešra

Šiltas rūkytų krevečių užkandis su pankoliais ir čoriso dešra gali tapti pikantiškos vakarienės pradžia. Su restorano virtuvės šefu Deivydu Praspaliausku jį nesunkiai paruoš ir neįgudę kulinarai.
Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane
Rūkytos krevetės su pankoliais ir čoriso dešra / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Rūkytų krevečių užkandžiui su pankoliais ir čoriso dešra reikės:

  • „Piemenėlio Excellence” sviesto,
  • čoriso dešros,
  • rūkytų krevečių,
  • šviežios paprikos,
  • krapų,
  • citrinos,
  • druskos,
  • pipirų.

Į keptuvę dedame truputį sviesto, jame apkepame pasmulkinto pankolio, skiltelėmis pjaustytos paprikos.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Susmulkiname čoriso dešros ir taip pat dedame į keptuvę kelias minutes apkepti su daržovėmis. Galop beriame rūkytų krevečių, pakaitiname, apibarstome smulkintais krapais, išspaudžiame pusę citrinos ir užkandis su rūkytomis „Norfos“ krevetėmis, čoriso ir pankoliu – paruoštas.

Skanaus!

VIDEO: Šventės gardžiau: užkandis su rūkytomis krevetėmis pagal D.Praspaliauską

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos