Reikės:
- 500 g maltos kalakutienos,
- ½ svogūno,
- 2 valg. š. saldžiosios paprikos miltelių,
- saujelės petražolių,
- 1 arb. š. maltos kalendros,
- 1 arb. š. malto kumino,
- ½ arb. š. cinamono,
- 1/4 arb. š. kajeno pipirų,
- 1/4 arb. š. malto imbiero,
- 1/4 arb. š. maltų juodųjų pipirų,
- 1 skiltelės česnako,
- žiupsnelio druskos,
- žiupsnelio malto muskato riešuto.
Gaminimas:
Maltą kalakutieną sumaišykite su visais prieskoniais bei susmulkintu svogūnu ir česnaku. Gerai išminkykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų ir padėkite bent valandai šaltai. Galite pasiruošti iš vakaro, o kepti kitą dieną.
Šlapiomis rankomis ant iešmelių formuokite dešreles ir kepkite įkaitintame grilyje.
Skanaus!