TEŠLAI:
3,5 stiklinės miltų,
1.5 stiklinės vandens (šilto),
2 šaukšteliai sausų mielių,
1 šaukštas cukraus,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelis druskos,
šiek tiek česnakinės druskos.
PADAŽUI:
400 gramų konservuotų pomidorų,
2 skiltelės česnako,
1 saujelė baziliko (šviežių ar šaukštelio džiovintų),
pagal skonį druskos,
šiek tiek pipirų.
Gaminimas:
Iš nurodytų produktų užminkome tešlą ir paliekame valandai pakilti. Per tą laiką pasigaminame padažą - smulkintuve suplakame konservuotus pomidorus, česnaką, baziliką, pagardiname druska bei pipirais.
Pakilusią tešlą iškočiojame ir dedame ant viršaus mėgstamus produktus – kumpį, pievagrybius, rukolą, mocorelą, raudoną svogūną, alyvuoges ar kita.
Dedame į grilių ir kepame. Skanaus!
Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse!