Ingredientai:
- 500 g „gnocchi“ virtinukų (rasite didesnėse parduotuvėse, paprastai jie laikomi šaldytuvuose);
- 200 g tigrinių krevečių uodegėlių;
- 3 šalotiniai svogūnai;
- kelios česnako skiltelės;
- saujelė vyšninių pomidoriukų;
- 200 g grietinėlės;
- špinatų;
- kietojo sūrio;
- druskos;
- pipirų;
- aliejaus (kepimui).
Gaminimas:
1. Puode užverdame vandenį ir išverdame „gnocchi“ pagal gamintojo rekomendacijas, nurodytas ant pakuotės.
2. Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jame apkepiname smulkintus svogūnus, česnakus. Tada dedame krevetes, pomidoriukus, špinatų lapelius ir viską trumpai pskepiname. Pilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų ir galiausiai sudedame išvirtus „gnocchi“.
3. Porą minučių patroškiname ir patiekiame gausiai patarkavę kietojo sūrio.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ feisbuko ir instagramo paskyrose.