Ingredientai:
- salotų mišinio;
- vyšninių pomidoriukų;
- avokado;
- rūkytos arba sūdytos lašišos;
- 250 g varškės;
- 1 šaukštas grietinės;
- 1 skiltelė česnako;
- druskos;
- šviežiai maltų juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus;
- citrinos.
Gaminimas:
1. Į dubenį dedame salotų lapelius, pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, pabarstome druska ir pipirais. Salotas išdėliojame plačioje lėkšteje, kurioje tieksime.
2. Ant lapelių Ddedame perpus perpjautus pomidoriukus, po truputį avokado, lašišos ir varškės rutuliukus.
Rutuliukus gaminame taip: gerai išmaišome varškę, grietinę, druską, pipirus ir sutrintą česnako skiltelę. Iš gautos masės formuojame rutuliukus, kuriuos papuošiame sezamo sėklomis.
3. Papuošiame ir patiekiame salotas.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ feisbuko ir instagramo paskyrose.