Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitai pagaminamos karamelizuotos viščiukų blauzdelės

Ką gardaus gaminsite savaitgalį? Siūlome tai, kas patiks visiems – vištieną. Patiekalas ypatingas ne tik savo skoniu, bet ir gaminimo paprastumu. Jam reikalingi tik du veiksmai – sudėjus į skardą pašauti į orkaitę ir po valandos išimti!
Vištienos blauzdelės
Vištienos blauzdelės / 123RF.com nuotr.

6-8 porcijoms reikės:

  • 1,5 kg vištienos blauzdelių,
  • 2 valg. š. aliejaus,
  • ½ stiklinės sojų padažo,
  • 2 valg. š. pomidorų padažo,
  • ¾ stiklinės medaus,
  • 3 skiltelių česnako,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, pomidorų padažą. Vištieną įtrinkite susmulkintu česnaku, druska bei pipirais. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite vištienos blauzdeles. Apipilkite jas paruoštu padažu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą, kol vištiena iškeps, o padažas karamelizuosis.

Patiekite su ryžiais ir šviežiomis salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs