„Karantino kuchnia“: greitai pagaminamas keptas baklažanas su faršu
Kiekvieną kartą nuvykusi į Pietų Europą nustembu, kokių stebuklų jie pagamina iš baklažano. Baklažanai mano lietuviškame šaldytuve dažniausiai guli niūriai ir ilgą laiką laukia, kol pagaliau juos panaudosiu – kaip nors nuobodžiai, greičiausiai daržovių troškinyje. Tačiau pastaruoju metu, gamindama patiekalus iš baklažanų, įkvėpimo semiuosi iš Viduržemio jūros regiono, o receptas, kuriuo pasidalinsiu, savo puikiu skoniu ir nesudėtinga receptūra nustebins ne vieną. Beje, pasigaminsite jį vos per 15 minučių.
Evelina Stundžienė, „Karantino kuchnia“
„Karantino kuchnia“: keptas baklažanas su faršu / Asmeninio albumo nuotr.