„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Keksiukai su rabarbarais: jų saldumo ir rūgštelės balansui neįmanoma atsispirt

Ar šiais metais jau skanavote rabarbarų? Sakote, žodis „skanauti“ netinka, nes vien apie juos pagalvojus tampa rūgštu burnoje? Būtent todėl šie įspūdingi stiebai taip tinka desertiniams kepiniams: rūgštelė atsveria saldumą ir gimsta nuostabus skonių balansas. Tarsi to būtų maža, šie keksiukai dar ir kvepia cinamonu!
Keksiukai su rabarbarais
Keksiukai su rabarbarais / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 300 g rabarbarų, supjaustytų nedideliais gabaliukais;
  • 300 g miltų;
  • 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių;
  • 120 g cukraus;
  • 1 valg. šaukšt. rudojo cukraus, viršui pabarstyti;
  • 1 arbat. šaukšt. cinamono;
  • 2 kiaušiniai, paplakti;
  • 200 ml pieno;
  • 100 g sviesto, ištirpinto.

Gaminimas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs