Kepta karka – mėgstantiems rimtai užkąsti

Karką arba mėgsti, arba ne. Bet tie, kurie ją dievina, tikrai turi tam argumentų. Tinkamai iškepta ji būna sultinga ir tiesiog tirpsta burnoje. Sako, kad skaniausia ji su raugintais troškintais kopūstais. Tačiau kiekvienas lai atranda savo kompaniją šiam patiekalui. Štai 15min skaitytoja Kristina, pasidalinusi karkos receptu, patiekė ją su žaliais raugintais kopūstais.
Kepta karka
Kepta karka / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 karkos,
  • druskos,
  • garstyčių,
  • aliejaus,
  • čiobrelių,
  • pipirų,
  • česnako.

Gaminimas:

Karką geria įtriname susmulkintu česnaku, garstyčiomis, aliejumi, druska, pipirais ir čiobreliais. Padedame šaltai nakčiai.

Ryte dedame į kepimo rankovę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 2-2,5 val.

Skanaus!

Dėkojame Kristinai už receptą!

Kviečiame ir jus dalyvauti konkurse bei laimėti puikius lėto virimo „Piemenėlio Excellence“ gaminius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas atskleidė: „Lidl“ dažno vartojimo prekių krepšelis – pigiausias
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai