Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 17 /2023 03 12

Kepta kiaulienos nugarinė su rudojo cukraus plutele

Jei norisi sotesnių pietų, siūlome orkaitėje keptą nugarinę su rudojo cukraus plutele ir apskrudusiomis bulvėmis.
Kepta kiaulienos nugarinė
Kepta kiaulienos nugarinė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 800 g bulvių,
  • 3 valg. š. rafinuoto rapsų aliejaus,
  • 4 NORFOS kiaulienos nugarinės pjausnių su kaulu,
  • 4 skiltelių česnako,
  • ½ st. rudojo cukraus,
  • ¾ arb. š. druskos,
  • ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

Bulves nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir apibarstykite ½ arb. š. druskos bei juodųjų pipirų. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.

Kitame dubenyje kiaulienos pjausnius įtrinkite druska, pipirais, ruduoju cukrumi ir smulkintu česnaku.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių.

Mėsos pjausnius dėkite į aliejumi išteptą skardą, šalia suberkite bulves ir kepkite maždaug 35 minutes, kol kepsniai ir bulvės suminkštės ir gražiai apskrus.

Patiekite iš karto su šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai