Reikės:
- 800 g bulvių,
- 3 valg. š. rafinuoto rapsų aliejaus,
- 4 NORFOS kiaulienos nugarinės pjausnių su kaulu,
- 4 skiltelių česnako,
- ½ st. rudojo cukraus,
- ¾ arb. š. druskos,
- ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Bulves nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir apibarstykite ½ arb. š. druskos bei juodųjų pipirų. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.
Kitame dubenyje kiaulienos pjausnius įtrinkite druska, pipirais, ruduoju cukrumi ir smulkintu česnaku.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių.
Mėsos pjausnius dėkite į aliejumi išteptą skardą, šalia suberkite bulves ir kepkite maždaug 35 minutes, kol kepsniai ir bulvės suminkštės ir gražiai apskrus.
Patiekite iš karto su šviežių daržovių salotomis.
Skanaus!