Kepta skumbrė su krienų padažu

Skumbrė – puiki žuvis, tačiau mes ją dažniausiai valgome rūkytą. „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo pamėginti ją išsikepti gardžiame garstyčių marinate.
Kepta skumbrė su krienų padažu
Kepta skumbrė su krienų padažu / 15min nuotr.

Reikės:

  • 2 skumbrių,
  • 2 šakelių rozmarino,
  • 4 skiltelių citrinos,
  • 6 bulvių,
  • žiupsnelio kanapių druskos.

Marinatui:

  • kelių skiltelių česnako,
  • poros šakelių rozmarino,
  • kuokštelio krapų,
  • kuokštelio petražolių,
  • 1 didelio valg. š. garstyčių,
  • 2 valg. š. aliejaus,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Padažui:

  • 2 valg. š. salotų grietinės,
  • 1 valg. š. krienų,
  • saujelės krapų,
  • saujelės baziliko,
  • saujelės svogūnų laiškų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • šlakelio citrinos sulčių.

Patiekimui:

salotų lapų.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

VIDEO: Gardžiai vakarienei – kepta skumbrė su krienų padažu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis