Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Keptų bulvių salotos: greitai ir sočiai

Kai norisi greit ir sočiai, šis variantas pats geriausias. Skanaujam!
Keptos bulvių salotos
Keptų bulvių salotos / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

6 vidutinio dydžio bulvių,

6 putpelių kiaušinių,

baltojo svogūno,

2 skiltelių česnako,

po 2 šaukštus žemės riešutų sviesto ir aliejaus,

šaukšto žemės riešutų,

nedidelio gabalėlio aitriosios paprikos,

šaukšto sviesto,

2 šaukštų ekologiško sojų padažo,

žiupsnelio rudojo cukraus,

šaukšto kapotų žalumynų (raudonėlių, bazilikų).

Kaip gaminti:

1. Bulves su lupenomis iškepkite orkaitėje taip, kad nebūtų per minkštos, nulupkite, supjaustykite nemažais gabalėliais, suberkite į gilesnį dubenį.

2. Žemės riešutus trumpai paskrudinkite sausoje keptuvėje.

3. Svogūną, česnaką ir aitriąją papriką smulkiai sukapokite, pakepinkite svieste.

4. Į plakti skirtą indą suberkite kepintus svogūnus, česnakus, sukrėskite žemės riešutų sviestą, sojų padažą, berkite rudojo cukraus, žalumynų ir viską iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu.

5. Į padažą suberkite kapotus riešutus, bet neplakite, tik išmaišykite. Į paruoštą padažą įpilkite aliejaus, viską užliekite ant bulvių, gerai išmaišykite ir išdėliokite bulves į lėkštes. Šalia dėkite kietai virtų kiaušinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos