DIENOS RECEPTAS
3 asmenims. Pagaminsite per 30 min.
Produktai
400 g vištienos krūtinėlių; pusė gerai prinokusio ananaso; gabalėlis imbiero šaknies; 1 valg. š. sezamų aliejaus; 1 valg. š. sojų padažo; 100 g salierų gumbo; keli porų lapeliai; 1 arbat. š. cukraus; žiupsnelis maltos kalendros; 1 stiebelis citrinžolės.
Kaip gaminti
1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite norimo dydžio ir formos gabalėliais.
2. Saliero gumbą nulupkite, supjaustykite apystoriais šiaudeliais, imbierą nulupkite, sutarkuokite. Ananasą nulupkite, supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
3. Karštame aliejuje pakepinkite imbierą ir česnakus, sumeskite vištieną, salierus ir gerai apkepinkite. Tada sudėkite ananasų griežinėlius ir dar minutėlę pakepinkite, kol jie sušils.
4. Ant vištienos ir ananasų pilkite sojų padažo, berkite cukraus, kalendrų, trintos citrinžolės ir vis pavartydama kepkite apie 6 minutes.
Kulinaro patarimas. Šias salotas gardu valgyti ir su skrudintomis kedrinėmis pinijomis arba kapotais migdolais.
SIŪLOME IŠBANDYTI!
SOTU |
||
PIKANTIŠKA |
||
VEGETARIŠKA |
||
MAŽIAU KALORIJŲ |