„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kiaulienos maltiniai su šoninės įdaru

Sotus patiekalas, kuris patiks mėgstantiems rimčiau užkąsti.
Kiaulienos maltiniai
Kiaulienos maltiniai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 1,5 kg maltos kiaulienos;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • Poros skiltelių česnako;
  • 500 g karštai rūkytos šoninės;
  • 1 kiaušinio;
  • 4 v.š. manų kruopų;
  • Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, kmynų.

Gamyba:

Į dubenį dedame smulkintą mėsą, tarkuotą morką, svogūną ir česnaką. Mušame kiaušinį, beriame manų kruopas ir pagardiname prieskoniais. Visą gerai išmaišome, formuojame maltinius, kuriuos įdarome smulkiai pjaustyta rūkyta šonine.

Maltinius apvoliojame miltuose, kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Tuomet troškiname.

P.S. Troškinau grietinėlės ir daržovių padaže.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“