Reikės:
- 1,5 kg maltos kiaulienos;
- 1 morkos;
- 1 svogūno;
- Poros skiltelių česnako;
- 500 g karštai rūkytos šoninės;
- 1 kiaušinio;
- 4 v.š. manų kruopų;
- Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, kmynų.
Gamyba:
Į dubenį dedame smulkintą mėsą, tarkuotą morką, svogūną ir česnaką. Mušame kiaušinį, beriame manų kruopas ir pagardiname prieskoniais. Visą gerai išmaišome, formuojame maltinius, kuriuos įdarome smulkiai pjaustyta rūkyta šonine.
Maltinius apvoliojame miltuose, kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Tuomet troškiname.
P.S. Troškinau grietinėlės ir daržovių padaže.
Skanaus Jums linki Aurimėlis!