Paskanaukite: kitokie žemaičių blynai

Žemaičių blynus mėgsta daugelis - jie lengvesni nei tarkuoti bulviniai blynai, tačiau tokie pat sotūs ir labai gardūs. Šiandien šefas Reinis siūlo šiek tiek kitokį šių blynų variantą. Išmėginkite, net neabejojame, kad patiks!
Žemaičių blynai
Žemaičių blynai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 250 g nusunktų bulvių tarkių,
  • 250 g trintų virtų bulvių,
  • 3 valg. š miltų,
  • 30 g grietinėlės,
  • 2 susmulkintų svogūnų,
  • 2 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • 250 g jautienos faršo,
  • žiupsnelio druskos ir pipirų,
  • saujelės svogūnų laiškų.

Kaip gaminti blynus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Išbandykite: kitokie žemaičių blynai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų