Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 19

Kokias gastronomines gėrybes galima prenumeruoti? Nuo kavos iki desertų

Su prenumerata dažniausiai siejame į namus gaunamus spaudos leidinius, tačiau visame pasaulyje populiarios ir įvairios kitos prenumeratos – nuo „grožio dėžučių“ iki vyno rinkinių. Lietuvoje taip pat yra galimybė periodiškai gauti įvairiausių gastronominių gėrybių – tai gali būti kava, arbata ar vynas, desertai ar vaisiai. Kaip tai veikia?
Desertų prenumerata
Desertų prenumerata / „Desertų klubo“ nuotr.

1

Kavos prenumerata

„Crooked Nose & Coffee Stories“ nuotr. /Kavos prenumerata
„Crooked Nose & Coffee Stories“ nuotr. /Kavos prenumerata

Ar esate kada jautę pyktį ir nusivylimą, kai namie panorus rytinio kavos puodelio, paaiškėja, jog kava baigėsi ir nėra iš ko šio gėrimo ruošti? Galima nuolat pirkti kavos pupeles, o galima jų užsiprenumeruoti. Pastaraisiais metais daugybė skrudintojų ėmė siūlyti tokią paslaugą. Nuo tokių vietinių didžiųjų kaip „Huracan Coffee“ iki mažesniųjų „Crooked Nose & Coffee Stories“ ar „Backstage Coffee“. Yra tautiečių, kurie kavos pupelių užsisako net iš užsienio, Latvijos, Vokietijos...

Kaip tai veikia?

Paprastai tokią galimybę – kavos prenumeratą – galim rasti skrudintojo tinklalapyje, tada jums reikės įvesti savus pageidavimus ir įpročius, susijusius su kava – kokiam laikotarpiui užsisakote, kokiu būdu kavą ruošiate, norėsite maltos kavos ar pupelių ir pan. Tada beliks apmokėti prenumeratą ir laukti kvapnių siuntinių.

Kuo patrauklu?

Jei teisingai pasirinkote kavos kiekį, realu, kad kavos nebepritrūksite. Be to, visada išlieka smagus staigmenos, netikėtumo momentas, kokios rūšies kavą skrudintojas parinks ir atsiųs vieną ar kitą mėnesį. Taigi, tai ir būdas plėsti savo akiratį.

2

Desertų prenumerata

„Desertų klubo“ nuotr. /Desertų prenumerata
„Desertų klubo“ nuotr. /Desertų prenumerata

Ši iniciatyva Lietuvoje kol kas unikali. „Desertų klubo“ įkurėja Asta Petrušienė yra smalsi valgytoja ir tikra desertų fanė, ne veltui prieš kelerius metus jos su seserimi išleido knygą „Natūraliai saldu“. Per tą laiką gimė šviežia idėja: Asta konditeriją, kepimą pavertė augančia savo pagrindine veikla bei įkūrė „Desertų klubą“, vienijantį desertams neabejingus valgytojus.

Kaip tai veikia?

Tam tikram laikotarpiui nusiperkama desertų prenumeratą, o tada kartą per mėnesį jus pasiekia dėžutė su trijų rūšių šviežutėliais desertais. Visi jie originalūs, gardūs, būtinai sezoniški.

Kuo patrauklu?

Ši prenumerata suteikia daug: tai ir nauji skoniai, sezoniškumo ritmas, ir galimybė save palepinti, galbūt ir gauti įkvėpimo savo konditeriniams eksperimentams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas