Koldūnai kitaip, kai nėra laiko ir norisi naujo skonio

Kartais visiems nutinka, kad parduotuvėje į krepšelį įsimetame pakelį šaldytų koldūnų, ypač jeigu jiems būna akcija. „Juodai dienai“, kai visiškai neturėsime laiko, o gal noro gamintis. Ir ta diena ateina, kai labai apsidžiaugiame, šaldymo kameroje aptikę maisto, kuris netrukus gali garuoti ant mūsų stalo.
Kepti koldūnai
Kepti koldūnai / 123RF.com nuotr.

Koldūnus, beje, galima ne tik nuobodžiai išvirti, bet ir paieškoti naujų paruošimo būdų ir skonių. Šiandien siūlome juos išsikepti.

Reikės:

  • pakelio šaldytų koldūnų,
  • trupučio aliejaus,
  • gabaliuko sviesto.

Padažui:

  • po valg. šaukštą sojos padažo, sezamų aliejaus ir saldaus čili padažo.

Gaminimas:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite koldūnus. Nedideliame inde ištirpinkite sviestą ir juo aptepkite koldūnus. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.

Kol kepa koldūnai, dubenėlyje sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis.

Koldūnams iškepus ir šiek tiek praaušus, dažykite juos į padažą ir ragaukite.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis