Kreminio padažo jautiena ant traškios duonos

Jautiena puikiai tinka ne tik pietums – suvalgę pusryčiams, jausitės sotūs iki vakaro. „Norfa“ kulinarijos ekspertai pranešime žiniasklaidai dalinasi puikiu sumuštinų su jautiena receptu. Duoną galite keisti tortilijos paplotėliu.
Sumuštiniai su jautiena
Sumuštiniai su jautiena / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 0,5 kg šviežios maltos jautienos,
  • 2 puodelių pieno,
  • 3 valg. š. miltų,
  • 4 valg. š. sviesto,
  • 1 arbat. š. druskos,
  • ½ arbat. š. pipirų,
  • 1 pak. pusryčių duonos.

Gaminimas:

  1. Keptuvėje išlydykite sviestą, pakepinkite miltus, supilkite pieną ir maišykite, kol padažas sutirštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Atskirai pakepkite maltą jautieną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

  3. Ant mėsos supilkite padažą ir dar patroškinkite.

  4. Paskrudinkite duoną, ant kiekvienos riekelės uždėkite jautienos su padažu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų