„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kreminio padažo jautiena ant traškios duonos

Jautiena puikiai tinka ne tik pietums – suvalgę pusryčiams, jausitės sotūs iki vakaro. „Norfa“ kulinarijos ekspertai pranešime žiniasklaidai dalinasi puikiu sumuštinų su jautiena receptu. Duoną galite keisti tortilijos paplotėliu.
Sumuštiniai su jautiena
Sumuštiniai su jautiena / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 0,5 kg šviežios maltos jautienos,
  • 2 puodelių pieno,
  • 3 valg. š. miltų,
  • 4 valg. š. sviesto,
  • 1 arbat. š. druskos,
  • ½ arbat. š. pipirų,
  • 1 pak. pusryčių duonos.

Gaminimas:

  1. Keptuvėje išlydykite sviestą, pakepinkite miltus, supilkite pieną ir maišykite, kol padažas sutirštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Atskirai pakepkite maltą jautieną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

  3. Ant mėsos supilkite padažą ir dar patroškinkite.

  4. Paskrudinkite duoną, ant kiekvienos riekelės uždėkite jautienos su padažu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs