Kulinarinės idėjos: trintų sriubų pagardai

Norite, kad trinta sriuba būtų dar sotesnė? Praturtinkite ją įvairiais sotumo teikiančiais pagardais.
Trinta sriuba su skrebučiais
Trinta sriuba su skrebučiais / Fotolia nuotr.

Pikantiški skrebučiai. Prancūziškojo batono riekeles apibarstykite smulkintu mėlynuoju sūriu, išdėliokite nepridegančioje kepimo skardoje ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol sūris išsilydys. 

Kepti putpelių kiaušiniai. Kiaušinius iškepkite svieste. Išgriebusi iš keptuvės, padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Prieš tiekdama sriubą, ant viršaus uždėkite keptą kiaušinį.

Omleto trikampėliai. Į biskvitinio omleto tešlą gausiai įmaišykite smulkintų šviežių prieskoninių žolelių. Iškeptą omletą supjaustykite trikampėliais.

Kepti bananai. Supjaustykite bananus gabalėliais, apibarstykite druska ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išgriebusi iš riebalų, nuvarvinkite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų