Taigi, nieko stebėtino, kad socialiniame tinkle Instagram jo profilį seka jau daugiau kaip 230 tūkst. gerbėjų. Nuo ko visko prasidėjo? Pagal profesiją – grafikos dizaineris, 32-ejų vyras kartą kepė šokoladinius keksiukus ir jie tapo visiška nesėkme. Tačiau jis nutarė ne pamiršti konditeriją visiems laikams, bet, atvirkščiai, pasigilinti į ją iš esmės.
Baigęs 3 mėnesių trukmės konditerijos kursus, jis ėmėsi kepti – ir ne šiaip kuklius kepinukus, tačiau fantastiškus tortus, dekoruotus pačiu ekstravagantiškiausiu būdu (blizgučiais, gyvomis gėlėmis, geometrinėmis figūromis iš šokolado), kartais jie įkvėpti gamtos, kartais konkrečių meno kūrinių.
Ilgainiui vyras metė savo ankstesnį darbą ir dabar užsiima išskirtinai tortų kepimu. Tiesa, įdomu, kad savo tortų nepardavinėja – jais mėgaujasi pats, jo šeima ir draugai. Kolumbietis keliauja po įvairias šalis, dėsto konditerijos kursus ir iš to gyvena.
Nors iš pirmo žvilgsnio Juliáno Ángelio tortai gali atrodyti itin sudėtingi, jis tikina, jog nieko sudėtingo čia nėra. „Aš neturiu didelės virtuvės ir nenaudoju labai brangių įrenginių. Savo kūrinius filmuoju ir fotografuoju nedideliame kambarėlyje savo mažame bute Kolumbijoje, visada renkuosi natūralų apšvietimą, – portalui Straitstimes.com yra pasakojęs jis. – Noriu žmonėms parodyti, kad ir jie gali lengvai sukurti gražius dalykus. Jei galiu aš, gali ir jie.“
O dabar pasigėrėkite saldžiaisiais kūriniais: