Kūrybingo vyro pomėgis virto apsėdimu ir sužavėjo pasaulį: pasigėrėkite fantastiškais jo tortais

Konditerijos, kaip laisvalaikio praleidimo būdo (kuris dovanoja dar ir skanų rezultatą), griebiasi nemažai žmonių. Tačiau tai, ką išdarinėja vos prieš trejus metus saldumynų gaminimu susižavėjęs kolumbietis Juliánas Ángelis kone atima žadą.
Fantastiški Julián Ángel tortai
Fantastiški Julián Ángel tortai / ©Instagram/historiasdelciervo nuotr.

Taigi, nieko stebėtino, kad socialiniame tinkle Instagram jo profilį seka jau daugiau kaip 230 tūkst. gerbėjų. Nuo ko visko prasidėjo? Pagal profesiją – grafikos dizaineris, 32-ejų vyras kartą kepė šokoladinius keksiukus ir jie tapo visiška nesėkme. Tačiau jis nutarė ne pamiršti konditeriją visiems laikams, bet, atvirkščiai, pasigilinti į ją iš esmės.

My most exciting year so far is finished and I am only feeling very thankful with all the amazing people around me. I would like to say THANKS specially to my many hosts in the world for their support and love. Siti and Shaheeb - @elegancemadeedible - Thanks guys for believing in me and making my dreams come true, you guys are a family for me. Also to @elmondolcdeclaudia and @cookingartmerce for all the good time. Thanks to Amelia and Jet - @theshippatisserie - You guys rock and we have a pending meet. Many thanks to my loved friends @lodger1 and @lordbowden for being so so special and spreading your magic and happiness. Vanessa and Paul, you guys are the most fabulous in the world. Special thanks to my Indonesian Family Dewi and Tiffany - @sugarworldacademy - I love you girls and you will be always in my heart. I feel very thankful with Mariam @justbaker.ae for inviting me to her beautiful country and hosting me with a lot of amazing people. Thanks to my dear Gaby - @mitiempodulce_mysweettime - for your support,for being so kind and for your fabulous smile. Also, thanks thanks to my argentinan girls from - @tienda_pinkylandia - Can't wait to see you again and enjoy your company. And Thanks to the kind Pam -@sweetobsessionbkk - for having me in her amazing school and making it possible when it seemed impossible. Also thanks to my hundred of students all around the world, this smile is thanks to you guys.

A post shared by Julián Ángel ▲ (@historiasdelciervo) on

Baigęs 3 mėnesių trukmės konditerijos kursus, jis ėmėsi kepti – ir ne šiaip kuklius kepinukus, tačiau fantastiškus tortus, dekoruotus pačiu ekstravagantiškiausiu būdu (blizgučiais, gyvomis gėlėmis, geometrinėmis figūromis iš šokolado), kartais jie įkvėpti gamtos, kartais konkrečių meno kūrinių.

I like this one a lot !

A post shared by Julián Ángel ▲ (@historiasdelciervo) on

Ilgainiui vyras metė savo ankstesnį darbą ir dabar užsiima išskirtinai tortų kepimu. Tiesa, įdomu, kad savo tortų nepardavinėja – jais mėgaujasi pats, jo šeima ir draugai. Kolumbietis keliauja po įvairias šalis, dėsto konditerijos kursus ir iš to gyvena.

Nors iš pirmo žvilgsnio Juliáno Ángelio tortai gali atrodyti itin sudėtingi, jis tikina, jog nieko sudėtingo čia nėra. „Aš neturiu didelės virtuvės ir nenaudoju labai brangių įrenginių. Savo kūrinius filmuoju ir fotografuoju nedideliame kambarėlyje savo mažame bute Kolumbijoje, visada renkuosi natūralų apšvietimą, – portalui Straitstimes.com yra pasakojęs jis. – Noriu žmonėms parodyti, kad ir jie gali lengvai sukurti gražius dalykus. Jei galiu aš, gali ir jie.“

O dabar pasigėrėkite saldžiaisiais kūriniais:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų