„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kvapni antienos ir grybų sriuba

Ši sriuba – tikriems gurmanams, kurie nepatingės, nusipirkę antytę, dalį jos įmesti į puodą. Kelių rūšių grybai papildys šį skonių orkestrą savo aromatais ir galiausiai mėgausitės tikru kulinariniu šedevru. Jo autorius – šefas Reinis. Aplodismentai!
Antienos ir grybų sriuba
Antienos ir grybų sriuba / 15min nuotr.

Reikės:

  • žiupsnelio pipirų,
  • kelių lauro lapelių,
  • 40 g saliero stiebų,
  • 50 g morkų,
  • 50 g porų,
  • 100 g pievagrybių,
  • 100 g šiitake grybų,
  • 100 kreivabudžių,
  • pagal skonį druskos
  • 5 g šviežių petražolių.

Kaip virti šią gardžią laukais ir mišku kvepiančią sriubą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Kvapni antienos ir grybų sriuba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“