Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ pora nesiims sudėtingų patiekalų, reikalaujančių daug laiko ir pastangų – jie nori žmonėms parodyti tokių receptų, kuriuos galima patiems nesunkiai pasidaryti namie.
„Nesu kulinarė, esu paprasta namų šeimininkė, kuri kai kuriuos restoraninius patiekalus mėgsta pasigaminti namie. Todėl parodysiu būdą, kaip galima tą padaryti“, – teigia Violeta.
Tarasovai laidoje debiutavo su ypatingu Violetos mėsos pyragu, kurio pagaminimas užtruks kiek ilgiau nei valandą, o produktai atsieis vos 13 eurų.
„Parodysime vieną iš paprastų patiekalų, kur yra labai daug vietos improvizacijai. Jis tinka netgi Velykoms, jeigu nenorite kepti zuikio“, – tikina V.Tarasovienė, pridurdama, kad pati pyragą gamina, kai į namus ateina svečiai.
Kulinarinio šou metu porai teko dorotis su pirmos laidos jauduliu, o Violeta turėjo ir kitą rūpestį – mokyti Vilių maisto gamybos, kuri jam yra visiškai svetima. Todėl pyrago kepimo metu V.Tarasovienė vis turėjo paaiškinti, kaip supjaustyti produktus ir ką daryti toliau.
„Ką aš čia veikiu? Bus patyčių iš manęs laida“, – juokėsi Vilius.
Besisukant virtuvėje, jam iššūkių kėlė ir šoninės pjaustymas – Vilius pripažįsta daug mieliau parduotuvėje perkantis jau supjaustytus produktus tam, kad nereikėtų vargintis to daryti pačiam.
„Aš net alyvuogių nemoku supjaustyti, mano pirštai per dideli“, – su šypsena skundėsi V.Tarasovas.
Kviečiame žiūrėti naująją Tarasovų laidą, kurioje išvysite, kaip pasigaminti mėsos pyragą, kuriuo pilvus prisikimšti galės visa šeima: