Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimingų kainų savaitgalis „Maximoje“: cukrus vos už 0,69 eurus ir 50 proc. pigesni ledai „Pols“

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kviečia ruoštis karštam vidurvasario savaitgaliui. Nuo šio ketvirtadienio iki sekmadienio visose „Maximos“ parduotuvėse taikomi specialūs savaitgalio laimingų kainų pasiūlymai – nuo 50 proc. pigesnių valgomųjų ledų „Pols“, kilogramo trešnių už 3,99 eurus iki 44 proc. pigesnio sausai marinuoto vištienos šlaunelių šašlyko ar „Extra Line“ cukraus vos už 0,69 eurus.
Cukrus
Cukrus / „Maxima“ nuotr.

Nuo birželio mėnesio lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse startavę ypatingi kas savaitę atsinaujinančio „Laimingų kainų“ leidinio savaitgalio pasiūlymai suteikia galimybę pirkėjams reikšmingai sutaupyti įsigyjant kaskart vis skirtingų prekių su reikšmingomis nuolaidomis.

Smaližiams – „Pols“ ledai su 50 proc. nuolaida ir trešnių kilogramas už 3,99 eurus

Liepos 11–14 dienomis pirkėjai gali įsigyti tautiečių pamėgtas uogas – trešnes – pigiau, mat visą savaitgalį kilogramą jų galima rasti tik už 3,99 eurus. Esant ypatingai kainai smaguriauti trešnėmis galėsite su kaupu – valgant jas ne tik šviežias, bet ir pasigaminant uogienę, ypač, kai jai paruošti reikalingą cukrų „Extra Line“ savaitgalį galima įsigyti vos už 0,69 eurus.

„Maxima“ nuotr./Ledai
„Maxima“ nuotr./Ledai

„Vasaros periodu trešnės – vienos populiariausių uogų pirkinių krepšeliuose, todėl matydami jų aktualumą savo pirkėjams visada stengiamės užtikrinti gerą kainą bei sudaryti galimybę jų įsigyti pigiau. Nepamirštame ir kitų smaližių, kurie saldžiam gardėsiui renkasi ne vaisius ar uogas, o gaivinančius ledus – visą savaitgalį atsigaivinti nuo saulės kaitros pirkėjai turės galimybę ragaudami ledus „Pols“, kuriems taikoma net 50 proc. nuolaida“, – teigia „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Ypatingi pasiūlymai mėsos mėgėjams ir nuolaidos žaislams

„Maximos“ atstovė pažymi, kad šiltuosius savaitgalius pirkėjai stengiasi praleisti iškylaudami gamtoje ar leisdami laiką prie vandens telkinių, kur, tikriausiai, nei vienas pasibuvimas su draugais ar šeima neapsieina be mėsos kepimo ant grotelių.

„Šį savaitgalį sausai marinuotu vištienos šlaunelių šašlyku „Biovela“ visose „Maximos“ parduotuvėse galite pasirūpinti reikšmingai pigiau – kilogramui mėsos taikoma net 44 proc. nuolaida. O kol šašlykas keps, kviečiame užkandžiauti vytintomis dešromis „Elpozo“, kurias liepos 11–14 dienomis galite įsigyti 40 proc. pigiau“, – priduria lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ atstovė.

Šį vidurvasario savaitgalį taip pat puiki proga pradžiuginti mažuosius ar įsigyti stalo žaidimų vasaros popietėms bei ilgiems vakarams – perkant dvi ar daugiau prekių suteikiama 40 proc. nuolaida visai žaislų kategorijai.

„Maxima“ nuotr./Žaislai
„Maxima“ nuotr./Žaislai

Savaitgaliais į „Maximą“ užsukti verta – kiekvieną savaitę vis naujos nuolaidos

„Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė primena, kad kiekvieną savaitę nuo ketvirtadienio iki sekmadienio „Maximos“ parduotuvėse taikomi specialūs savaitgalio laimingų kainų pasiūlymai įvairioms prekėms. Kiekvieną kartą kruopščiai atrenkami vis nauji 6 produktai, jų kategorijos ar tam tikri prekių ženklai, atsižvelgiant į sezoniškumą, artėjančias šventes ir pirkėjams tuo metu aktualias prekes.

„Tai padeda pirkėjams įsigyti aktualių prekių ypatingomis kainomis savaitgalio išvykoms su šeima, draugais ar didesniems apsipirkimams ateinančiai savaitei bei sutaupyti dar daugiau“, – priduria I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Trešnių uogienės receptas

Adobe Stock nuotr./Trešnių uogienė
Adobe Stock nuotr./Trešnių uogienė

Nusprendusiems ši savaitgalį pasinaudoti trešnėms taikoma ypatinga nuolaida ir mėgstantiems šių uogų uogienę, „Maximos“ kulinarijos meistrai siūlo ją pasigaminti namuose. Šiai gardžiai uogienei paruošti prireiks:

  • 1 kg trešnių;
  • 250–300 g cukraus (pagal skonį);
  • 10 g vanilinio cukraus;
  • 100 ml vandens.

Gaminimas. Trešnes nuplaukite, nuskabykite kotelius, išimkite kauliukus ir nusausinkite. Į puodą, kuriame bus verdama uogienė, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, užpilkite vandeniu ir viską išmaišykite. Šią masę kaitinkite ant mažos kaitros, nuolat lėtai maišykite, kol cukrus ištirps ir susiformavęs sirupas užvirs.

Tuomet sudėkite uogas ir virkite, kol užvirs. Uogienei užvirus, išjunkite ir leiskite jai atvėsti. Dar kartą užvirkite uogas ir vėl atvėsinkite. Šią procedūrą pakartokite keletą kartų. Tuomet uogienę supilstykite į stiklainius, sandariai užsukite jų dangtelius ir apverstus palikite vėsti per naktį. Uogienė paruošta – skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?