Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lašiša su lęšiais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Lašiša su lęšiais
Lašiša su lęšiais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 120 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • „Vapeur“ garuose ruošti lęšiai, 425 ml, 1 skardinė
  • Lašišos filė – 2 gabaliukai
  • Kaparėliai – 60 g
  • Citrina – 1 vnt.
  • Krapai – 3 šakelės
  • Česnakai – 3 skiltelės
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Lašišos filė apkepame po 2 min. iš abiejų pusių. Pagal skonį apibarstome druska ir pipirais. 7-10 min. kepame žuvį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepame česnakų skilteles, svogūną, pjaustytą žiedais, po to lęšius ir smulkintus krapus. Viską išmaišyti.
  2. Sudėdame žuvį, lęšius į lėkštes, papuošti kaparėliais, krapais ir citrinos skiltele.

Rekomendacijos:

Išdėliokite žuvį ant lęšių pagalvėlės, tai padės ilgiau išlaikyti temperatūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?