Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Gražūs, skanūs ir greitai pagaminami užkandukai. Papuoš stalą ir pamalonins gomurį.
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 200 g rūkytos lašišos filė;
  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 150 g kreminio sūrio;
  • 1 citrinos;
  • Krapų;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Į dubenį dedame kreminį sūrį ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įtarkuojame citrinos žievelės ir įspaudžiame sulčių, sudedame smulkiai kapotus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gautą masę gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą porai valandų. Iš masės formuoja rutuliukus, padengiame lašiša, papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų