Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: gaivūs arbūzai ir itin pigus kiaulienos sprandinės šašlykas

Futbolo mėgėjų itin laukiamas savaitgalis atneš daug įspūdingų rungtynių, tarp kurių – šeštadienį 21:40 vyksianti futbolo dvikova tarp Nyderlandų ir Turkijos, kuri bus ypatinga tuo, jog futbolininkus į aikštę išves 11 vaikų iš Lietuvos, todėl verta nepraleisti šio reginio ir įsijungti TV3 kanalą. O „Lidl“ ekspertai, laukiant futbolo kovų siūlo nepraleisti progos ir pasigaminti gardžius ir nebrangius pietus, o po jų pasilepinti gaiviu ir greitai paruošiamu desertu. Juolab, kad šią savaitę „Lidl superšeštadienio“ metu galite vėl įsigyti aukštos kokybės produktų už mažą kainą.
Gaivus arbūzų desertas
Gaivus arbūzų desertas / „Lidl“ nuotr.
Temos: 3 Maistas Receptai Lidl

Tik šį šeštadienį 800 gramų kiaulienos sprandinės šašlyko kaukazietiškame marinate, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos vos 3,99 Eur. Kiaulienos šašlykai – neatsiejama smagios vasaros dalis, o jei pasinaudosite „Lidl“ ekspertų patarimais ir receptais, iš jų pagaminsite gardžius savaitgalio pietus ar vakarienę.

Po sočių pietų atgaivins natūralus mineralinis vanduo „Saguaro“. Pirkdami tris šio vandens 1 l talpos butelius mokėsite vos 1 Eur. O jei norėsite pasilepinti gardžiu kavos puodeliu – aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, malta kava „Jacobs“ kainuos 3,99 Eur.

Žinoma, koks vasaros savaitgalis be gardaus ir gaivaus deserto, tad šį šeštadienį verta sustoti prie vaisių skyriaus, kur kilogramas gardaus arbūzo – tik už 0,49 Eur. Jo ne tik gausiai skanaukite vieno, bet ir pasigaminkite gardų arbūzinį desertą. Jeigu to iki šiol nedarėte, pasinaudokite „Lidl“ ekspertų receptu.

Kiaulienos sprandinės šašlyko salotos

Jums reikės:

  • Kiaulienos šašlyko (iškepto ir supjaustyto);
  • Mišrių salotų – tam puikiai tiks rukola, špinatai, salotų lapai;
  • Vyšninių pomidoriukų;
  • Agurkų;
  • Raudonojo svogūno;
  • Fetos sūrio;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • Balzaminio acto;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

Šašlykus iškepkite savo mėgiamu būdu, atvėsinkite. Taip pat šiam patiekalui galite panaudoti ir šašlykų likučius, jei turite iš anksčiau. Salotas sudėkite į didelį dubenį. Kartu įdėkite per pusę supjaustytus vyšninius pomidoriukus, smulkiai pjaustytus agurkus ir raudonąjį svogūną. Pagardinkite fetos sūriu.

Ant viršaus dėkite supjaustytą kiaulienos šašlyką. Apšlakstykite viską alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto mišiniu. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite ir patiekite.

„Lidl“ nuotr./Kiaulienos šašlyko salotos
„Lidl“ nuotr./Kiaulienos šašlyko salotos

Gaivinantis arbūzų desertas su šokoladu ir pistacijomis

Po gardžių pietų, norisi atsigaivinti burnoje tirpstančiu desertu. „Lidl“ ekspertai siūlo pasigaminti vasariškai gaivų arbūzų desertą su šokoladu ir pistacijomis.

Jums reikės:

  • 0,5 arbūzo;
  • 150 g šokolado;
  • 40 g pistacijų;
  • 40 gramų migdolų riešutų;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio cinamono miltelių;

Paruošimas:

Šokoladą susmulkinkite ir sudėkite į dubenį, virš garuojančio puodo vandens. Kai šokoladas ištirps, suberkite cinamoną ir išmaišykite.

Plonais griežinėliais supjaustykite arbūzą, o vėliau juos dar susmulkinkite į mažus trikampėlius. Nulupkite ir susmulkinkite pistacijas ir sumaišykite jas dubenyje su smulkintais migdolų riešutais.

Panardinkite arbūzo trikampėlius į tirpintą šokoladą taip, kad šokoladas padengtų tik pusę vaisiaus.

Iš karto apibarstykite riešutų mišiniu iš visų pusių, kad jie priliptų prie šokolado.

Paruoštas arbūzo porcijas pastatykite vertikaliai, kol šokoladas išdžius, ir įdėkite viską į šaldytuvą, kol sustings. Tuomet galėsite patiekti.

Skanaus!

Tiek grilio, tiek ir kitiems patiekalams praversiančių gardžių vaisių, uogų ir kitų šviežių produktų rasite visose 74 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas