Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 11

Maisto apžvalgininkas D.Karklius apie atrastus perliukus Lietuvos miesteliuose ir valgyklų magiją

Nors maisto tinklaraštininko Donato Karkliaus pagrindinė gyvenimo veikla niekaip nesusijusi su maistu, jis jau beveik dešimt metų dalinasi savo išragautų patiekalų įvertinimais, patarimais ir pastebėjimais. Jo kuriamas turinys sulaukia išties daug dėmesio ir populiarumo socialinėje erdvėje, tačiau mes kalbamės ne tik apie tai, kur galime skaniausiai pavalgyti.
Donatas Karklius
Donatas Karklius / Asmeninio archyvo nuotr.

Pavyzdžiui, Donatas prasitaria, jog vieną kartą jam teko ištrinti savo įrašą apie maitinimo įstaigą dėl labai netikėtos priežasties, taip pat jis pasidalino ir savo atrastais perliukais už didmiesčių ribų bei kas gali sugadinti restorano įvertinimą. Ir tai yra ne tik prastas patiekalas!

Kaip gimė Donato bemaž dešimtmetį kuriamas tinklaraštis „Ančių medžioklė“?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai