Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 11

Martyno kepykla Vilniuje sulaukė neregėto antplūdžio: sėkmės recepto nežino nė pats

Prieš atidarydami su maistu susijusią naują vietą verslininkai daugiau ar mažiau jaudinasi – ar sumanymas pasiteisins, ar bus paklausa, ar po pirminio susidomėjimo dėmesys neišblės. Prieš atidarydamas kepyklą „BOKA“ Vilniuje Martynas Vildžiūnas irgi šiek tiek nervinosi. Tačiau nuo pat pirmųjų dienų žmonės šią vietą užplūdo nenutrūkstama banga, kepiniai kartais baigdavosi dar apie pietus, dėl jų kartais iki šiol nusidriekia nemenka eilutė.
Martynas Vildžiūnas
Martynas Vildžiūnas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Kepykloje su Martynu pirmą kartą susitikome pačią pirmą darbo dieną, kai netrūko jaudulio ir spėlionių, kaip viskas eisis. Vyras zujo iš gamybinių patalpų į viešąją erdvę ir mintyse fiksavo, į ką pirmiausiai krypsta atėjusiųjų akys, ką jie perka. „Atidarant kepyklą svajojau, kad ilgainiui duonos pardavimai joje būtų apylygiai su saldžių kepinių. Jau pirmas pirkėjas nusipirko raugo duonos, pamaniau – geras ženklas“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai