Kepykloje su Martynu pirmą kartą susitikome pačią pirmą darbo dieną, kai netrūko jaudulio ir spėlionių, kaip viskas eisis. Vyras zujo iš gamybinių patalpų į viešąją erdvę ir mintyse fiksavo, į ką pirmiausiai krypsta atėjusiųjų akys, ką jie perka. „Atidarant kepyklą svajojau, kad ilgainiui duonos pardavimai joje būtų apylygiai su saldžių kepinių. Jau pirmas pirkėjas nusipirko raugo duonos, pamaniau – geras ženklas“, – sakė jis.
2023 02 11
Martyno kepykla Vilniuje sulaukė neregėto antplūdžio: sėkmės recepto nežino nė pats
Prieš atidarydami su maistu susijusią naują vietą verslininkai daugiau ar mažiau jaudinasi – ar sumanymas pasiteisins, ar bus paklausa, ar po pirminio susidomėjimo dėmesys neišblės. Prieš atidarydamas kepyklą „BOKA“ Vilniuje Martynas Vildžiūnas irgi šiek tiek nervinosi. Tačiau nuo pat pirmųjų dienų žmonės šią vietą užplūdo nenutrūkstama banga, kepiniai kartais baigdavosi dar apie pietus, dėl jų kartais iki šiol nusidriekia nemenka eilutė.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą