Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meduje marinuoti sparneliai su jogurto padažu

Pavasaris mums grąžina malonius vakarus lauke, kai galime kūrenti grilį, maloniai bendrauti ir mėgautis gardžiais kepsniais. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti visų mėgstamus vištienos sparnelius, prieš tai pamarinavus saldžiame marinate su medumi. Gera žinia yra ta, kad jeigu oras staiga subjurs, galėsite išsikepti juos tiesiog orkaitėje!
Vištienos sparneliai
Vištienos sparneliai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Jogurtiniam padažui reikės:

  • kelių valg. š. natūralaus jogurto,
  • 1 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio,
  • 1 valg. š. sezamo sėklų,
  • po kelias šakeles petražolių, krapų ir mėtų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • pusės laimo sulčių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

VIDEO: Meduje marinuoti vištienos sparneliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?